Educație Civică

Educație Civică

Perioada: 24 apr. 2020

Atelierele de educație civică și juridică s-au desfășurat în 2015-2016, precum și 2018-2019, în acest ultim interval fiind facilitate prin intermediul proiectului mare RespectEDucation Academy, desfășurat de Asociația Liderjust.
Au avut ca public țintă elevi din Municipiul Curtea de Argeș. Am ajuns atât la clasele primare, cât și la liceu.
Activitățile au vizat familiarizarea cu concepte precum: democrație, constituție, separația puterilor în stat, drepturi, libertăți etc,  dar și dezvoltarea gândirii critice și abilităților de vorbit în public.
Feedback-ul elevilor a fost pozitiv și constructiv totodată, aceștia arătând un deosebit interes față de funcționarea statului și drepturile pe care le au în societate.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Poate te interesează și alte proiecte

GHEPart HUB

În luna septembrie a anului precedent, Asociația pentru Dezvoltare GHEPart a deschis ușile primului centru de tineret din Municipiul Curtea de Argeș. Scopul lui este

ZOOMzet Cultural

Neîndoielnic, municipiul Curtea de Argeș este un loc pe umerii căruia apasă istoria, mai mult sau mai puțin cunoscută. Deși orașul regal primește anual turiști

Olimpiada Civică

Idee proiect Comunicat de presă Idee proiect Proiect al Asociației pentru Dezvoltare ”GHEPart”   Motivație Contextul socio-politic actual reclamă nevoia de educație în rândul populației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.