Feminism, feminitate și stereotipuri de gen

Feminism, feminitate și stereotipuri de gen

Perioada: 31 mart. 2020

A trecut ceva timp de când nu ne-am auzit și, totuși…e încă martie. În toată nebunia, trebuie să ne amintim că, în general, M(ART)IE este despre femei, deci despre tine și despre mine.

Noi începem povestea unor ateliere despre feminism. Ce-i asta, până la urmă? Dincolo de imaginea stereotip a femeilor urlând pentru niște drepturi care se caută a fi egale cu cele ale bărbaților, dar știu toți că, de fapt, vor superioritate și independență.

Ne propunem să creăm legături bazate pe împărtășirea de experiențe și umanitate între femeile micii noastre comunități.

Toate acestea sunt inspirate de activitățile  ”Girl Up Romania”, a căror energie o să o aducem și la noi. Gazdele întâlnirii sunt Denisa Răduță, ambassador local Girl Up, și Iulia Georgescu, președinte GHEPart.

Primul atelier va avea loc pe 31.03.2020, la ora 16:00, pe Zoom. Vă așteptăm cu super-energie la primul atelier dedicat nouă. De la fete, pentru fete.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Poate te interesează și alte proiecte

GHEPart HUB

În luna septembrie a anului precedent, Asociația pentru Dezvoltare GHEPart a deschis ușile primului centru de tineret din Municipiul Curtea de Argeș. Scopul lui este

ZOOMzet Cultural

Neîndoielnic, municipiul Curtea de Argeș este un loc pe umerii căruia apasă istoria, mai mult sau mai puțin cunoscută. Deși orașul regal primește anual turiști

Olimpiada Civică

Idee proiect Comunicat de presă Idee proiect Proiect al Asociației pentru Dezvoltare ”GHEPart”   Motivație Contextul socio-politic actual reclamă nevoia de educație în rândul populației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.