Inteligență emoțională

Inteligență emoțională

Perioada: 5 sept. 2018

Ai aflat că inteligenţa emoţională aduce o viaţă împlinită? Şi că inteligenţa cognitivă singură nu garantează satisfacţiile?

Ai auzit vorbindu-se despre inteligenţa emoţională, dar nu şi despre cum „s-o creşti”?

Membrii comunităţii  „Atelierul de Construit Viitorul ” au ales acest subiect printre cele mai dorite pentru viitoarele noastre activităţi.

Aşadar, Asociaţiile GHEPart şi ” Libertate de Alegere” (ALDA) organizează miercuri, 5 septembrie, atelierul practic de inteligenţă emoţională (EQ) ţinut de Loredana Ionita, psihoterapeut şi medic.

Atenţie: numărul de locuri este limitat la 20. Primim atât adolescenţi cât şi adulţi, dar pe baza formularului de înscriere.

Atelierul dureză 3 ore şi vă garantează ieşirea din clişeele caracteristice noţiunilor de dezvoltare personală 😉

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Poate te interesează și alte proiecte

GHEPart HUB

În luna septembrie a anului precedent, Asociația pentru Dezvoltare GHEPart a deschis ușile primului centru de tineret din Municipiul Curtea de Argeș. Scopul lui este

ZOOMzet Cultural

Neîndoielnic, municipiul Curtea de Argeș este un loc pe umerii căruia apasă istoria, mai mult sau mai puțin cunoscută. Deși orașul regal primește anual turiști

Olimpiada Civică

Idee proiect Comunicat de presă Idee proiect Proiect al Asociației pentru Dezvoltare ”GHEPart”   Motivație Contextul socio-politic actual reclamă nevoia de educație în rândul populației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.