Mic ghid de supraviețuire în jungla comunicațională

Mic ghid de supraviețuire în jungla comunicațională

Perioada: 19 nov. 2019

Cu toții cunoaștem importanța comunicării cu cei din jurul nostru, mai ales în perioada adolescenței. Nu de puține ori, mulți dintre noi am intâmpinat diferite probleme din cauza lipsei de comunicare sau pentru ca n-am știut cum să gestionăm o situație.

Ioana, un om autentic care se joacă cu oameni mari, ne propune un mic ghid de supraviețuire în jungla comunicațională, ce va avea loc pe 19.11, ora 16:30 la GHEPart Hub, proiect implementat de Asociația pentru dezvoltare Ghepart și finanțat de Corpul European de Solidaritate  Atelierul va fi bazat pe conceptele din Analiza tranzacțională.

O să vorbim și-o să ne jucăm de-a “Părinte-Adult-Copil”, vom căuta împreună o ieșire câștigătoare din omniprezentul Triunghi dramatic (Salvator-Victimă-Persecutor), vom învăța să încrucișăm tranzacții (un fel de Campionat local de scrimă comunicațională), vom discuta poziții (de viață 🙂 ), întărindu-ne OKul personal, și vom pune bazele unei rutine personale și sociale de igienă a filtrului de stroke-uri (unități de recunoaștere pentru sine și pentru ceilalți). Un atelier pentru curajoși!

Numărul de locuri e limitat la 15 persoane, în ordinea înscrierii.Vă așteptăm ascuțind securea tranzacțională muahahaha.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Poate te interesează și alte proiecte

GHEPart HUB

În luna septembrie a anului precedent, Asociația pentru Dezvoltare GHEPart a deschis ușile primului centru de tineret din Municipiul Curtea de Argeș. Scopul lui este

ZOOMzet Cultural

Neîndoielnic, municipiul Curtea de Argeș este un loc pe umerii căruia apasă istoria, mai mult sau mai puțin cunoscută. Deși orașul regal primește anual turiști

Olimpiada Civică

Idee proiect Comunicat de presă Idee proiect Proiect al Asociației pentru Dezvoltare ”GHEPart”   Motivație Contextul socio-politic actual reclamă nevoia de educație în rândul populației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *