Seminare pentru părinți

Seminare pentru părinți

Perioada: 24 apr. 2020

Te-ai întrebat vreodată ce faci pentru fericirea copilului tău? Știi că ea depinde de mai mult decât de un telefon nou, un hoverboard sau jocuri virtuale?

Asociația Ghepart împreună cu psihologul Corina Radu organizează o serie de întâlniri care să ne ajute să avem o mai bună înțelegere a copiilor și a nevoilor lor. Așa că, fie că ești părinte, viitor părinte sau ai un rol de formator, te invităm să punem împreună o cărămidă la fericirea copiilor noștri.

 “Mi-am dat seama că a furniza copiiilor un context armonios de dezvoltare nu este doar o responsabilitate a părintelui, ci a întregii comunității. Generația de copii de azi reprezintă adulții de mâine, iar starea de bine a unei societăți depinde de echilibrul indivizilor care o compun. De aceea, cred că un viitor mai bun pentru România se construiește acum, prin modul în care îi susținem în dezvoltare pe copiii noștri. Răspunderea pentru cum arată societatea în care trăim ne aparține nouă,tuturor. “ spune Corina.

Cu ce să vii?

Prezență cu minte și inimă deschise. În plus, un pix și o agendă îți vor prinde bine.

Investiţia ta?

Timpul tău pe care îl apreciem si pentru care iți mulțumim. De asemenea, dacă vrei să ne susții în dezvoltarea poiectelor de acest fel, cu impact asupra comunității, donația ta ne va fi de mare ajutor.

Cu cine?

Corina Radu este consilier psihologic și psihoterapeut sub supervizare. A studiat Facultatea de Psihologie si Științele Educației la Universitatea București. Ulterior, s-a pregatit pentru lucrul cu oamenii urmând cursurile scolii SPER (Societatea Psihologilor Experiențialiști din România), de formare în “Consiliere psihologică – evaluarea și consilierea experiențială a copilului, adultului, cuplului și familiei”, iar apoi o formare în “Psihoterapii scurte colaborative, orientate pe resurse și solutii” (ARTS&CORS ).

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Poate te interesează și alte proiecte

GHEPart HUB

În luna septembrie a anului precedent, Asociația pentru Dezvoltare GHEPart a deschis ușile primului centru de tineret din Municipiul Curtea de Argeș. Scopul lui este

ZOOMzet Cultural

Neîndoielnic, municipiul Curtea de Argeș este un loc pe umerii căruia apasă istoria, mai mult sau mai puțin cunoscută. Deși orașul regal primește anual turiști

Olimpiada Civică

Idee proiect Comunicat de presă Idee proiect Proiect al Asociației pentru Dezvoltare ”GHEPart”   Motivație Contextul socio-politic actual reclamă nevoia de educație în rândul populației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.