Legătura dintre bullying și depresie

Legătura dintre bullying și depresie

Perioada: 20 dec. 2019

Bullying. Un fenomen întâmpinat de toți la un moment dat. Unii au trecut peste și au înflorit din asta. Alții au clacat și au dat din lac în puț: depresie. Depresia este cunoscută de toți, dar înțeleasă de puțini. Persoanele care suferă de depresie sunt singure în lupta lor cu viața însăși. Ele nu se simt în siguranță să vorbească deschis despre perioada grea prin care trec.
Noi vrem să înțelegem și să prevenim bullying-ul și depresia împreuna cu voi. Veniți pe 20 decembrie, la ora 16:30 la GHEPart Hub. Psihologul Gabriela Ciucă va fi prezentă și va răspunde la întrebări.

Link către formularul de înscriere mai jos.

https://www.surveymonkey.com/r/C9PM3JR

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Poate te interesează și alte proiecte

GHEPart HUB

În luna septembrie a anului precedent, Asociația pentru Dezvoltare GHEPart a deschis ușile primului centru de tineret din Municipiul Curtea de Argeș. Scopul lui este

ZOOMzet Cultural

Neîndoielnic, municipiul Curtea de Argeș este un loc pe umerii căruia apasă istoria, mai mult sau mai puțin cunoscută. Deși orașul regal primește anual turiști

Olimpiada Civică

Idee proiect Comunicat de presă Idee proiect Proiect al Asociației pentru Dezvoltare ”GHEPart”   Motivație Contextul socio-politic actual reclamă nevoia de educație în rândul populației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.