Vise și visuri

Vise și visuri

Perioada: 29 ian. 2020

Cred că toți suntem de acord că dormitul este o ușă deschisă către vise, dar nu și către visuri. Putem să visăm că ne atingem visurile, dar nu așa funționează viața. “Nu lăsa niciodată pe nimeni să spună ca visatul e o pierdere de timp, pentru că visele sunt realități în așteptare. În vise plantăm semințele viitorului nostru.”
Dacă ești interesat să înveți despre diferența dintre visuri și vise, vino pe 29.01, la ora 17:00, la GHEPart Hub, proiect implementat de Asociația pentru dezvoltare Ghepart și finanțat de Corpul European de Solidaritate.

Vezi mai multe pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/202624367579717/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Poate te interesează și alte proiecte

GHEPart HUB

În luna septembrie a anului precedent, Asociația pentru Dezvoltare GHEPart a deschis ușile primului centru de tineret din Municipiul Curtea de Argeș. Scopul lui este

ZOOMzet Cultural

Neîndoielnic, municipiul Curtea de Argeș este un loc pe umerii căruia apasă istoria, mai mult sau mai puțin cunoscută. Deși orașul regal primește anual turiști

Olimpiada Civică

Idee proiect Comunicat de presă Idee proiect Proiect al Asociației pentru Dezvoltare ”GHEPart”   Motivație Contextul socio-politic actual reclamă nevoia de educație în rândul populației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.