Club Re(Descoperire)

Club Re(Descoperire)

Perioada: 28 nov. 2018

Loredana, magician într-ale respiraţiei conştiente, şi noi, cei de la GHEPart, propunem crearea unui club de dezvoltare personală. Ce se va întâmpla în el? Descoperiri, redescoperiri, construiri, discuţii, întrebări, dileme, bucurii, revelaţii, fascinaţii.

Vom avea două grupe separate: adolescenţi şi adulţ.

Pentru că vor fi 6 întâlniri consecutive, ne dorim consecvenţă şi intimitate, aşa că vom limita numărul înscrişilor la 12 la fiecare dintre cele 2 grupe.

Programul celor 6 întâlniri: 28.11, 5.12, 12.12, 19.12, 9.01, 16.01.

  • Adolescenţi – datele de mai sus, intervalul: 14:30-17:00.
  • Adulţi – datele de mai sus, intervalul: 17:30-20:00.

Participarea se face fără taxă, dar sunteţi invitaţi să contribuiţi cu lucruri/fapte pe măsura talentelor, pasiunilor şi dorinţelor voastre. Vă explică Loredana ce şi cum.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Poate te interesează și alte proiecte

GHEPart HUB

În luna septembrie a anului precedent, Asociația pentru Dezvoltare GHEPart a deschis ușile primului centru de tineret din Municipiul Curtea de Argeș. Scopul lui este

ZOOMzet Cultural

Neîndoielnic, municipiul Curtea de Argeș este un loc pe umerii căruia apasă istoria, mai mult sau mai puțin cunoscută. Deși orașul regal primește anual turiști

Olimpiada Civică

Idee proiect Comunicat de presă Idee proiect Proiect al Asociației pentru Dezvoltare ”GHEPart”   Motivație Contextul socio-politic actual reclamă nevoia de educație în rândul populației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.