Libertatea Prin Ochii Noștri

Libertatea Prin Ochii Noștri

Perioada: 22 ian. 2019

Revoluție. Schimbare. Evoluție. Libertate.

Bunicii și părinții noștri au luptat pentru aceste lucruri ca noi să avem un viitor mai bun. Istoria vine la pachet, pe lângă glorioasele triumfuri, și cu evenimente tragice. Haide miercuri pe 22.01, la ora 18:10 la primul eveniment din anul 2020. Adina Cristiana Zoican ne va ajuta să înțelegem și să ne întărim cunoștințele despre istorie, și mai ales percepția despre libertate.

Unde? La GHEPart Hub, proiect implementat de Asociația pentru dezvoltare Ghepart și finanțat de Corpul European de Solidaritate.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Poate te interesează și alte proiecte

GHEPart HUB

În luna septembrie a anului precedent, Asociația pentru Dezvoltare GHEPart a deschis ușile primului centru de tineret din Municipiul Curtea de Argeș. Scopul lui este

ZOOMzet Cultural

Neîndoielnic, municipiul Curtea de Argeș este un loc pe umerii căruia apasă istoria, mai mult sau mai puțin cunoscută. Deși orașul regal primește anual turiști

Olimpiada Civică

Idee proiect Comunicat de presă Idee proiect Proiect al Asociației pentru Dezvoltare ”GHEPart”   Motivație Contextul socio-politic actual reclamă nevoia de educație în rândul populației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.