Ziua Iei

Ziua Iei

Perioada: 24 iun. 2019

Lume, lume,
Deși istoria e așa un lucru abstract și îndepărtat încât de cele mai multe ori nici nu putem să credem că respiră o dată cu noi, vă invităm la un eveniment unde istoria devine parte din prezent și din hainele noastre.
Așadar, pe 23 iunie, înainte de ziua internațională a iei (24.06) și implicit a esenței românești, vă facem cunoștință cu gara din Curtea de Argeș altfel decât ca punct de plecare. Refacem istoricul drum regal îmbrăcați în ii. Am pregătit multe activități antrenante, informații inedite, costume frumoase asortate cu aerul parfumat de vară, toate acestea cu scopul de a demonstra că, pentru a evolua, trebuie să ne recunoaștem rădăcinile și să ni le însușim.

Așadar, chemați-vă colegii,prietenii, rudele, aduceți copiii și pe toți cei care sunt gata să se distreze și să învețe lucruri noi, să cânte, să împletească și să poarte ii cu mândrie și cu recunoștință. Ne vedem la Gara Regală pentru o zi princiară.

P.S: Pentru că celebrăm ziua iei, avem, bineînțeles, dress code: bluza tradițională. Aprecieri deosebite vor primi cei care suplimentează cu alte elemente ale portului popular.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Poate te interesează și alte proiecte

GHEPart HUB

În luna septembrie a anului precedent, Asociația pentru Dezvoltare GHEPart a deschis ușile primului centru de tineret din Municipiul Curtea de Argeș. Scopul lui este

ZOOMzet Cultural

Neîndoielnic, municipiul Curtea de Argeș este un loc pe umerii căruia apasă istoria, mai mult sau mai puțin cunoscută. Deși orașul regal primește anual turiști

Olimpiada Civică

Idee proiect Comunicat de presă Idee proiect Proiect al Asociației pentru Dezvoltare ”GHEPart”   Motivație Contextul socio-politic actual reclamă nevoia de educație în rândul populației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.