Kinedok 2019

Kinedok 2019

Perioada: 15 mai 2019
– 4 dec. 2019

Cu mândrie arăt c-am încheiat seria proiecțiilor de filme documentare în orașul fără cinema. Cu mândrie spun că ele au fost organizate de voluntari adolescenți inimoși care au pregătit scenă, film, sunet, panou, energiile bune, moderarea de la dezbateri etc.

Cei care ați fost spam-ați de mine lunar cu invitații la filmele documentare, vă rog să mă iertați. Cred că nu mai fac 🙂

Posibil să nu continuăm KineDok, proiectul de filme documentare, la Curtea de Argeș. Nu pentru că filmele n-ar merita. Merită maxim. Apopo, aseară am văzut Exit – film documentar, o bijuterie pe care mi-ar plăcea să o vadă toți cei ce cred că românii sunt mai cu moț. Și toți liceenii, pentru a înțelege fenomenul extremist, umanitatea etc.

Ci pentru că într-un oraș mic este cumplit de greu și consumăm prea multă energie pentru acest proiect minunat. După 2 ani de proiecții lunare, poate a venit timpul să ne concentrăm pe #GHEPartHub și alte proiecte la care comunitatea e mai receptivă.

Chiar dacă nu e cinema în oraș, tot nu putem concura cu filmele de Hollywood. Am vrut doar să ne deschidem mintea spre teme cu care nu avem contact în general.

Mulțumim, La Conac, pentru găzduirea excelentă.

Mulțumesc, voluntari geniali, Catalin Olteanu, Colin Grigorescu, Denisa Răduţă, Isabell Mihaela, Maria Olteanu, Petru Eftimie, Valentin Pletea-Marinescu, Sebastian Orza, Ioan C. Ularu.

Mulțumim mult tuturor celor care și-au făcut timp și-au venit măcar o dată, unii ba chiar la 90% din proiecții, unii din Pitești. Mulțumim, Valentina Florea, Cristian Olteanu, Mariana Olteanu, Viorel Ionescu, Alexandru Teodor Tudan, Catalina Enescu, Razvan Enescu, Ionut Andrei Diaconeasa, Ana Mihaela Dobrin.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Poate te interesează și alte proiecte

GHEPart HUB

În luna septembrie a anului precedent, Asociația pentru Dezvoltare GHEPart a deschis ușile primului centru de tineret din Municipiul Curtea de Argeș. Scopul lui este

ZOOMzet Cultural

Neîndoielnic, municipiul Curtea de Argeș este un loc pe umerii căruia apasă istoria, mai mult sau mai puțin cunoscută. Deși orașul regal primește anual turiști

Olimpiada Civică

Idee proiect Comunicat de presă Idee proiect Proiect al Asociației pentru Dezvoltare ”GHEPart”   Motivație Contextul socio-politic actual reclamă nevoia de educație în rândul populației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.