Olimpiada Civică

Olimpiada Civică

Perioada: 15 mart. 2017
Catalin
Catalin15 ani
Read More
A fost o experiență extraordinară. A fost modul în care am putut învăța ceva util în timp ce m-am distrat și am făcut altceva decât să stau în casă. Cred că acesta e cel mai bun mod de a învăța ceva nou și sunt recunoscător că am putut participa.
Mitro
Mitro14 ani
Read More
Participarea la proiect a însemnat o experiență binevenită. Nu numai ca m-a ajutat să privesc lucrurile dintr-o nouă perspectiva, dar mi-a oferit și ocazia de a împărtăși păreri, de a cunoaște persoane extrem de interesante si de a comunica într-un mod în care de obicei nu o facem. Acesta este genul de activitate la care aș participa oricând cu mare plăcere, genul de proiect pe care trebuie să îl încurajăm noi toți. Așa ne dezvoltăm.
Ania
Ania16 ani
Read More
Vreau si eu să fac parte din echipa voastră si cred ca principalul motiv este că mi-a plăcut foarte mult de voi. Aveți putere de muncă, ambiție, voința, inteligență si acestea sunt calitățile pe care și eu vreau să mi le șlefuiesc. Vreau să fac ceva diferit, frumos, care să mă ajute mai departe, îmi doresc să fie totul bine in jurul meu, sa ajut oamenii și cred ca voluntariatul este un mod bun si eficient de a-mi petrece timpul.
Previous
Next

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Poate te interesează și alte proiecte

GHEPart HUB

În luna septembrie a anului precedent, Asociația pentru Dezvoltare GHEPart a deschis ușile primului centru de tineret din Municipiul Curtea de Argeș. Scopul lui este

ZOOMzet Cultural

Neîndoielnic, municipiul Curtea de Argeș este un loc pe umerii căruia apasă istoria, mai mult sau mai puțin cunoscută. Deși orașul regal primește anual turiști

Olimpiada Civică

Idee proiect Comunicat de presă Idee proiect Proiect al Asociației pentru Dezvoltare ”GHEPart”   Motivație Contextul socio-politic actual reclamă nevoia de educație în rândul populației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.