Membri

MEMBRI FONDATORI

Simona Corbeanu

sociolog, bucurești

Alex Drăghici

inginer energetician, București

Iulia Georgescu

notar public, Curtea de Argeș

Anca Marin

medic, București

Andreea Marin

medic, București

Cristina Mihalcea

programator, București

Florian Rapanu

inginer constructor, București

MEMBRI actuali

Iulia Georgescu

Iulia Georgescu - președinte

Notar public și ONG-ist în suflet, iubitoare de natură și pisici.

Cred în echilibru și îl caut. Cred că alegerile noastre ne fac ceea ce suntem. Cred că educația este motorul care poate împinge societatea spre mai bine

Iubesc natura și consider acasă Munții Făgăraș, unde merg des ca să schimb perspectiva. Lucrez cu oamenii și am răbdare cu poveștile lor. Mă simt bine între tinerii pe care îi îndrum spre activități extra-școlare în Curtea de Argeș sau unde țin traininguri și ateliere de educație civică, juridică și de mediu prin GHEPart. Cred că am de învățat chiar și de la pisica mea, Tigri. Valorile care mă definesc sunt integritatea, respectul, curajul, natura, autenticitatea și loialitatea.

Iulia Georgescu

Andreea Marin - vicepreședinte

Copil cu stil, cat lover și medic în majoritatea timpului. Pe drum, vicepreședinte GHEPart

Fără a avea prea multe de spus despre mine, consider ca fiecare trebuie sa fie schimbarea pe care o dorește, lucru pe care încerc să-l fac atat in viața de zi cu zi, cât și în proiectele la care am luat parte de-a lungul timpului în cadrul asociației. De asemenea, cred ca implicarea în experiențe cât mai diverse și ieșirea din zona de confort sunt căi sigure spre o minte deschisă.

Iulia Georgescu

Alex Drăghici - secretar

Persoană activă

Sunt un om activ, cred ca asta ma defineste cel mai bine. De aici și pornirea mea pentru a face lucrurile sa se miste într-o direcție bună. Anii de voluntariat și numeroasele proiecte de educație non-formala la care am participat, m-au învățat că fiecare dintre noi are responsabilitatea de a împărtăși experiența acumulată. Asta îmi propun sa fac în fiecare zi! Mă pasionează mersul pe bicicleta și iesirile in aer liber de orice fel, mai ales la munte!

Testimonial

Sa adaptezi un spațiu public într-un oraș de provincie folosind resurse financiare minime poate suna imposibil pentru unii. Nu și pentru cei cu voință!

 A fost cazul proiectului Greenoteca, derulat în Curtea de Argeș de o mana de voluntari cu forțe proaspete! Ideea proiectului a fost sa transformăm un spațiu verde din jurul Bibliotecii Municipale într-un spațiu multifuncțional de lectura în aer liber. Așadar, am făcut planul conform căruia noul spațiu trebuia sa includa: panou de proiecție, mobilier ecologic din europaleti, reabilitarea și infrumusetarea gardului ce delimita spațiul, plantarea unor arbori prin inițiativa <<Adopta un copac>>, reabilitarea gazonului și montarea unui suport de biciclete.

Toate acestea s-au materializat cu ajutorul voluntarilor noștri care mai de care mai pricepuți! Am început cu schița spațiului ce urma a fi reconfigurat și o lista de materiale necesare pentru a duce treaba la bun sfarsit. Constructia efectiva și amenajarea s-a desfășurat pe parcursul a 6 saptamani, timp in care, am organizat ateliere de creație care au implicat copii de la școlile din localitate. Aceștia și-au pus semnătura și au contribuit la noua infatisare a spațiului prin pictarea panoului de proiecție și a gardului în culori vii. De asemenea, au fost implicați în niște jocuri practice de tip „vanatoare de comori” pentru a-i recompensa pentru ajutorul dat.

                    Experiența unui astfel de proiect cu și despre comunitatea locală, pentru noi a fost o dovada in plus ca implicandu-ne cu adevărat, putem face lucruri utile și durabile, impreuna! „

Alex Drăghici

Experiența Greenoteca

Înscrie-te la Newsletter-ul GHEPart

Primește noutăți despre activitatea noastră și despre evenimentele pe care le organizăm